Vårt apotek på din PC og dine varer på døren

Apotekhjem er Fyrstikktorget apoteks nettbutikk for forbrukere. Fyrstikktorget apotek er et norskeid, kjedeuavhengig apotek.I 2003 var vi først i Norge med salg av legemidler og apotekvarer til profesjonelle kunder som leger, tannleger og veterinærer over nett.I 2006 var vi igjen først i Norge med salg av reseptfrie apotekvarer til forbrukere.Basert på vår suksess med salg av apotekvarer til forbrukerkundene, har vi etablert en egen nettbutikk for dette, www.apotekhjem.no.


Her kan du kjøpe nærmest alle reseptfrie apotekvarer som er tillatt omsatt i Norge og en rekke andre varer for mennesker og dyr.
Vår visjon er å forenkle verdikjeden og bidra til bedre service og billigere apotekvarer til våre kunder ved hjelp av moderne teknologi.
På Apotekhjem tilbyr Fyrstikktorget apotek nærmest alle apotekvarer som lovlig kan selges over internett til privatpersoner i Norge levert hjem til deg. Som kjedeuavhengig apotek har vi kanskje landets bredeste produktspekter.
Prisene våre gjelder kun på nettsalg.
Hudpleie er ett område hvor vi er den eneste leverandøren av enkelte dermatologiske produkter i Norge. Innen blant annet kosttilskudd og vitaminer, røykeslutt, førstehjelp, blodtrykk, graviditetstest og prevensjon, tilbyr vi merkevarer til særdeles gode priser. Vi er opptatt av at alle skal ha anledning til å bestille våre produkter hele døgnet, uberoende av helse eller vanlige åpningstider.

Apotekhjem er 100% norskeiet, og eier Fyrstikktorget apotek, som er åpent for publikum. I 2002 var vi først i Norge med salg av legemidler fra vår nettbutikk til det profesjonelle markedet som veterinærer, leger og tannleger i hele landet gjennom www.teleapoteket.no.
Vår erfaring med internettsalg av legemidler og andre apotekvarer siden 2002, gir deg trygghet ved å bestille fra oss.


Anbefalte lenker: